Eerste week - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Bart Hoff - WaarBenJij.nu Eerste week - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Bart Hoff - WaarBenJij.nu

Eerste week

Door: Bart

Blijf op de hoogte en volg Bart

09 Maart 2009 | Gambia, Banjul

Zo, weer even een berichtje vanuit Gambia. We zijn gelukkig goed en heelhuids aangekomen. Het is hier super mooi. De mensen zijn erg aardig en het is wel een meevaller dat je toch redelijk rustig over straat kunt zonder dat iedereen je iets probeert te verkopen. Deze week hebben we een beetje geacclimatiseerd en wat scholen bezocht en auto's gedoneerd. Zo is de Unimog bijvoorbeeld gedoneerd aan de politie. Hij wordt ingezet om de grenzen te bewaken en voedsel en goederen naar afgelegen dorpen te vervoeren. Hierdoor hebben we goede contacten met de politie en mensen van de regering dus alle politieposten etc. zijn geen probleem meer. Morgen vertrekken we naar de Casamance in Senegal. Hier verblijf ik de komende weken. We hebben de school bezocht waar we terecht komen en er is in ieder geval genoeg werk te doen dus dat is wel fijn. Straks gaan we de auto inpakken en dan vanavond een lekker pilsje vatten. Ik probeer ook weer wat foto's erop te zetten maar in de categorie langzaam internet is dit een 9+. Tot de volgende keer en bedankt voor alle leuke reacties.

Groetjes Bart

• 09 Maart 2009 - 16:23

Anouk:

Hoi lieverd,

hopelijk lukt het om een keer wat foto's erop te zetten. Maar misschien zie ik je vanavond op de foto avond wel eens voorbij flitsen! Ben benieuwd.
    Veel plezier en succes nog!

Dikke kus,
    Anoukje

• 09 Maart 2009 - 17:11

Theo:

Hoi Bart, Jullie hebben een puike jeep met schoonmoeder op het dak, zie ik nu.Hangt er een lamp los aan de voorkant? gr theo

• 09 Maart 2009 - 21:01

Buurjongetje John:

Hey bart, tot zover alles gevolgd. jullie beleven een geweldig avontuur, en de updates zijn in huize Kolgens al belangrijker dan het Journaal. Heel veel groeten en zorg dat je net zo ongeschonden retour komt als mijn zwagertje.

John,Lydia,Jill+Liz

• 10 Maart 2009 - 06:27

Gilbert:

Sjieke kamer jong

Bin vroee dat ze mit die bulle got uuverweg kans sjelt inderdaad inne hoop zeek,mit formuliere en zoee,
    bin alwerm ins naat gewoede hij rent ut werm ins
    alli lot ut dich got goa
    bin benujd noa de keuke i senegal
    zalle wal veul kip maake

adiu wa
    Gilbert en Carina

• 10 Maart 2009 - 09:34

Mam:

ha sjatje,
    Gisteravond op school geweest en heel veel foto's gezien, prima verzorgd door Wim en Oskar. Wat een avontuur, ben soms wel jaloers. Veel succes met jullie stage, doe de groeten aan allemaal!
    Vette knuffel, de mam

• 10 Maart 2009 - 19:28

Jan:

Hey bart
    Inderdaad de foto's op school waren geweldig.
    Alleen de laatste serie ging vliegensvlug omdat men in tijdnood kwam. Voor de rest veel succes met het overbrengen van jullie kennis aan jullie toekomstige collega's.
    groetjes Jan.

• 11 Maart 2009 - 08:07

Wim:

Wij zijn goed aangekomen en moeten overal verhaal doen. In gedachten ben ik bij jullie. Afrika laat me niet los. Jullie zijn vandaag op jullie school begonnen in Ziguinchor aan de rivier de Casamance. 5 man sterk moet die klus te doen zijn. Zo gauw ik van een van jullie een telefoonnummer heb bel ik.
    Ik hoop dat jullie snel in Ziguinchor, Baila of Bignona een internetverbinding vinden. tot gauw en geniet ervan. Wim

• 15 Maart 2009 - 08:31

Fam Lemlijn:

Hallo Bart, Gefeliciteerd met je verjaardag.je zult je familie en zeker je schatje wel missen vandaag, maar maak er toch een leuke dag van en nog veel succes met alles. gr romy jo en lonneke

• 15 Maart 2009 - 10:06

Tiny EnSjef:

Hallo Bart

Hartelijk gefeliciteerd
    met je verjaardag,
    en maak er een mooie dag
    van in het land waar je nu
    bent.die dag vergeet je
    niet vlug.

Groetjes Tiny en Sjef.

• 15 Maart 2009 - 15:38

Fam. Uit Bunde:

Dag Bart

Hartelijk gefeliciteerd
    met je verjaardag.
    En nog een fijne dag nog.

Groetjes van de familie uit Bunde

• 15 Maart 2009 - 17:28

Ashley:

Heey Bartje..
    Even een berichtje van je oude klasgenootje!
    Wat goed wat je daar doet in Gambia!
    Ik ben echt onder de indruk hoor.
    Ik wens je nog heel veel succes en plezier natuurlijk.
    Geniet van alle mooie ervaringen.
    En natuurlijk HARTELIJK GEFELICITEERD met je verjaardag!

Liefs Ashley

• 15 Maart 2009 - 17:50

Familie Vaessen:

Hoi Bart!
    Proficiat met je verjaardag. is ut lekker werm op diene verjoardaag? Nog veel plezier en zorg dat je gezond weer thuis komt!
    Groetjes uit broabant