Updaten!
Door: Anouk (voor Bart)
Blijf op de hoogte en volg Bart
17 Februari 2009 | Westelijke Sahara, El Aaiún
bij gebrek aan een (goede) internetverbinding heeft Bart mij gevraagd of ik hier voor hem af en toe jullie op de hoogte wil houden van zijn avonturen en locatie.
Nou daar gaan we dan..
Het gaat de laatste dagen erg goed!
De jongens hebben het naar hun zin en het begint nu toch wel op te schieten. Vandaag (dinsdag 17-2) staat op de planning om in Laayoune aan te komen. Dit is nogal een redelijke afstand vanaf Agadir waar ze gisteren gestopt zijn. Ze leggen namelijk 700 km af! De groep heeft nog getwijfeld om de avond niet door te rijden, maar een camping te gaan zoeken. Om eventuele latere achterstand te voorkomen doen ze dit niet en rijden ze op dit moment door om uiteindelijk in Laayoune uit te komen. Bart heeft het zich vandaag goed bekeken, aangezien hij eens bij zijn teamgenoten van de unimog heeft gevraagd of hij daar niet een dutje zou mogen doen. En jawel hoor, Bart lag uitgestrekt op het zelf in elkaar gezette bed van Bas en Cliff in de unimog! Als dat geen genot is!
De bedoeling voor morgen (woensdag 18-2) is om in Dakhla uit te komen waar ze uiteindelijk weer van een plaatselijke camping gaan genieten.
Tot slot nog even een anekdote van het verblijf gisteravond:
Na een hele dag door het prachtige Atlas gebergte te hebben gereden op onverharde wegen, hebben de jongens de auto's geparkeerd. Tafels en stoelen tevoorschijn gehaald, knakworstjes gemaakt en Rowwen Hèze geluisterd! (in Afrika!!)
Tsja, het blijven toch Limburgers he!...
17 Februari 2009 - 19:42
Anouk:
PS: iets misgegaan met de datumaanduiding maar het gaat hier dus over dag 10. Dinsdag 17 februari. -
17 Februari 2009 - 21:21
Gilbert:
Went dat ut therese zow huure,
knakwuusj in de sahara
leeve jong zoeu
ich gon och ins sjloffe
ps sjunne sjteerehiemel doa wa,da has te bow ging lamp nuudich
salaam (mie?
Gilbert en Carina -
18 Februari 2009 - 11:45
De Oma:
ha jong,
Jrus va de oma oet egelse.
Och vuur de anger jonge. -
18 Februari 2009 - 16:38
Trobo Harry:
Hey Bart en kornuiten,
Was ik bijna aan het eind van m'n bericht slaat de computer op hol, dus even opnieuw.
Goed te horen dat alles nog veilig en gezond is.
Dwars door 2 continenten is toch een hele andere klus als even oefenen op de Brunssumerheide of zo.
Zorg maar dat alles zo goed mogelijk heel blijft, inclusief jijzelf, want je weet dat Rijkswaterstaat niet zover komt om even op te slepen.
Zaterdag zal het wel even vreemd zijn om het vertrouwde sonore geluid van de bas-trobone niet naast me te horen, dat moet niet te lang duren!
Bart houd je taai en veel succes met jullie actie. Tot de volgende "brand". -
18 Februari 2009 - 19:11
Jan:
Hey bas
Leuke anekdote,
Misschien een andere versie op de Peel steit
in brandt, de Sahara brendt. Goed te horen dat jullie het naar jullie zin hebben en hou de teamspirit er in.
Groetjes Jan -
18 Februari 2009 - 19:12
Jan:
sorry ik bedoel Hey BART -
19 Februari 2009 - 07:23
Thijs:
Kankworsten in de woestijn? Lekkere manier om carnaval te viere. Nou werkt de muziek dan wel weer mee! Heel veel succes voor de rest van de reis. -
19 Februari 2009 - 07:24
Thijs:
Haha, net als Jan heb ik de spelfoutenkoorts ook te pakken. Knakworsten en vieren natuurlijk ;-)