Even een eigen berichtje
Door: Bart
Blijf op de hoogte en volg Bart
19 Februari 2009 | Westelijke Sahara, Ad Dakhla
Met mij zelf is ook alles goed. Slapen is geen probleem met die lange dagen hier. Begin ook al een beetje bruin te worden en gaat goed met de baardgroei haha. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties. Dat doet echt goed. Tot de volgende update. Dat zal iets langer duren want in de sahara schijnen ze geen internet te hebben haha. Maar dan schrijft mijn schatje wel weer een berichtje.
Groetjes Bart
19 Februari 2009 - 13:46
Bart Van Den Hoff:
Ok even geprobeerd met foto,s maar duurt nog tachtig jaar met deze snelheid. Doe ik wel een andere keer. Gaan nog even door de stad lopen. Groetjes Bart -
19 Februari 2009 - 14:24
Gilbert:
Geweldig jong
Ich gon mich morge ins inne op dich drinke
Alaaf -
19 Februari 2009 - 17:19
Anouk:
Leuk bericht lieverd, maar je schrijft toch niet zo leuk als ik. Haha grapje! Dikke kus -
19 Februari 2009 - 21:37
Jan:
Hey bart ( nu geen naamfout)
Heb ook het verslag van jesper gelezen. Het begint op te schieten. Feestavond heb ik begrepen, dus drink dich mer eine. Veel succes!!!
en plezier.
Groetjes jan -
20 Februari 2009 - 20:32
Yolanda En Rene:
Ha die Bart
Geniet ervan het lijkt ons helemaal geweldig!
Pas goed op jezelf.
groetjes
Yolanda en Rene -
21 Februari 2009 - 15:32
Jan Hugo:
Net de foto's bekeken op de site van Wim, ziet er allemaal goed uit, wens je nog heel veel suuces en maak er iets moois van.
groeten -
22 Februari 2009 - 08:22
Gilbert:
terrreee tsjieng boem,
Han gistere op ing sjuuf gesjpild,
vool teege ,
gef mich toch mar ing trom...
Bin gesjpand wie ut wier geet mit uch
salaam en bij mich inder gaat sjteet inne boom,
inne proemeboom....
Carina en Gilbert